Om mig

Jag är mamma till två killar, 14 och 17 år, som båda gillar online spel och e-sport. För tillfället är det mest League of Legends,  Counter-Strike och strategikortspelet Hearthstone som de spelar.

I den här bloggen vill jag ta upp tankar och aspekter av gaming och e-sport som jag pratar med mina barn om och som berör mig, som vuxen och som förälder.

Är du också en e-sportförälder eller en mamma eller pappa med funderingar och åsikter om spelade? Eller är du en gamer själv? Vill gärna höra vad du tycker och tänker.
Mejla mig här!

5 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej!

  Vilken underbar blogg det här är! 🙂

  Jag heter Jesper Englin och har jobbat heltid inom e-sporten i ungefär tre år. Nyligen var jag med och startade ett projekt inom Sveriges största ungdomsförbund, Sverok. Det heter Respect All Compete och går ut på att göra e-sporten mer öppen och välkomnande, att jobba mot trakasserier och hot.

  En av poängerna är bristande vuxennärvaro och därför blir jag (och mina kollegor) så himla glada över att läsa dina texter. 🙂

 2. Hej esportmamman!

  Jag heter Andjela Kusmuk och liksom Jesper arbetar jag med esport för den världsledande gaming organisationen Ninjas in Pyjamas räkning. Det ämne vi gemensamt brinner för är vikten av vuxennärvaro online för att i sin tur bygga broar mellan generationer, det är något som är så himla viktigt men ändå sekundärt i en del föräldrars ögon.

  Att läsa din blogg (på Jespers rekommendation) ger mig hopp och värmer. Att du utöver dina barns involvering, lägger ner tid på att lära dig om scenen och vad som sker, jag kan inte förklara hur glad det gör mig.

  Du är fantastisk! Fortsätt så!

 3. Grym blogg!

  Hej, jag är en e-sportpappa nyligen hemkommen från DHW. Min son är 10 år och spelar CS och verkar ha talang för det. Han rankar Supreme för tillfället vilket är den näst högsta ranken i CS. Jag är lite nyfiken om du vet hur man kommer vidare med riktigt tävlande.

  Mvh Rolle

 4. Att läsa din blogg (på Jespers rekommendation) ger mig hopp och värmer. Att du utöver dina barns involvering, lägger ner tid på att lära dig om scenen och vad som sker, jag kan inte förklara hur glad det gör mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *